Benieuwd naar Onze Prijzen?

Ontvang een Prijsopgave 

Uw regenwaterput weer schoon en zonder geur  

Laat uw regenwaterput reinigen in Limburg

Een regenwaterput is een uitstekende manier om op een ecologische manier uw waterfactuur te verlagen. Het is echter belangrijk dat uw regenput regelmatig gereinigd wordt om verkleuring van het water of een slechte geur te vermijden. Laat uw regenwaterput schoonmaken door RioolService Limburg. Wij zijn uw specialist van dienst in de hele provincie Limburg. Wij hebben ruime expertise met deze werkzaamheden en zorgen ervoor dat uw opgevangen regenwater schoon en veilig voor gebruik is.

Een uitstekende service voor uw regenwaterput

Na verloop van tijd zakken vuildeeltjes, bladeren en takken naar de bodem van uw regenwaterput, wat tot een bruine kleur of een vreemde geur kan leiden. Tijdens een reiniging wordt uw regenwaterput volledig leeggemaakt door ons en vervolgens tot in de puntjes gereinigd. Er wordt voornamelijk aandacht besteed aan het slib op de bodem van uw put. Zo kan uw regenput er weer een eindje tegenaan! 


Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom bij RioolService Limburg. Met een persoonlijke aanpak en met oog voor detail gaan wij aan de slag om uw regenwaterput te reinigen. Enkel als u tevreden bent, zijn wij dat ook.!

Contacteer RioolService Limburg

Wenst u meer informatie over de diensten van RioolService Limburg? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan tot uw dienst met een professionele service in heel Limburg. U kunt ons 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 contacteren voor een afspraak: wij helpen u zo snel mogelijk verder.Bel of mail ons vandaag nog.

Bel Gratis 24/7

 Bel 0800 999 13

Benieuwd naar Onze Prijzen?

Ontvang een Prijsopgave 

Vind ons op facebook

Betaalwijze

  • Bancontact
  • Contant

Snelle service dag en nacht ook weekends!