Benieuwd naar Onze Prijzen?

Ontvang een Prijsopgave 

Uw snelle ontstoppingsdienst in Limburg met een uitstekende service!

Uw ontstoppingsdienst in Limburg

Verstoppingen veroorzaken heel wat (geur)hinder. Reken op RioolService Limburg voor een snelle en efficiënte oplossing voor de rioolverstoppingen. Met onze gespecialiseerde elektromechanische apparatuur sporen wij snel de ‘hinder-laag’ op, om meteen daarna alles vrij te maken. Zonder uw leidingstelsel te beschadigen. Wij werken voor privé- en industriële klanten.

Het juiste materiaal
Wij komen perfect uitgerust aan de start: met roterende kettingkoppen, boorpunten en spiralen (allemaal uit edelmetaal) ontstoppen wij elke leiding. Onze controlewagens, met daarin de modernste detectieapparatuur, registreren alles feilloos. En de gespecialiseerde inspecteurs van RioolService Limburg garanderen een zorgvuldige uitvoering, die beantwoordt aan de EN 13508-2-norm.

Meer dan ontstoppen
Afvoerleidingen ontstoppen is onze grootste specialiteit, maar wij ledigen daarnaast probleemloos vet-, water-, carwash-, en septische putten. Schakel ons ook in voor camera-inspectie, riool- of geurdetectie, en opsporing van geurhinder en ruimingswerken. Ons werkgebied? België en Nederland.
Ontstopper nodig te Hasselt? Aarzel niet en contacteer ons indien u bijkomende informatie wenst.

Bel Gratis 24/7

 Bel 0800 999 13

Benieuwd naar Onze Prijzen?

Ontvang een Prijsopgave 

Vind ons op facebook

Betaalwijze

  • Bancontact
  • Contant

Snelle service dag en nacht ook weekends!